Annons

Annons

Här är Instagrams helt nya like-funktionÄr du också besatt av att de bilder och filmer du lägger upp på Instagram får många likes? Då kommer du verkligen att gilla den nya funktionen!

Alla som är besatta av Instagram vet hur mycket en like betyder. Även om de selfies du lägger upp är fantastiska så är likes en trevlig bonus. Nu skriver Mashable om att det snart kommer en helt ny like-funktion, nämligen video-visningar.

Annons

Läs mer:
19 tecken på att du är rätt beroende av Instagram
Här är bilderna som gör att folk avföljer dig på Instagram
17 tecken på att du lever för din mobil

Om bara några veckor kommer de videor som du postar på Instagram att få en ny like-funktion. Istället för ett hjärta undertill din video, där man trycker för att likea, kommer det att stå hur många som har tittat på din video. För att en person ska räknas som en ”tittare” måste denna ha sett minst tre sekunder av din video.

Om du sedan klickar på antalet under videon kommer du att kunna se precis ALLA som har stannat upp och kollat på din video i mer än tre sekunder (din crush kan alltså inte gömma sig, men det kan inte du heller…)! Antalet visningar tar över det vanliga like-hjärtat, så du måste trycka på antalet tittare för att kunna se hur många likes din video har fått.

Såhär ser den nya funktionen ut:

Läs mer:
13 saker du bara förstår om du stalkar folk litegrann
Det kan bli olagligt för unga att använda sociala medier
OMG! Här visar Justin Bieber ALLT på Instagram

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar