Annons

Annons

Här är Disney-filmen som sägs bli lika stor som FrostSedan Disney gjorde succé med Frost har det inte släppts någon film som har varit lika bra. I november släpps dock en ny film som sägs bli minst lika stor. YAY!

Älskar du Frost-filmerna från Disney? Du är långt ifrån ensam. Sedan filmerna släpptes har det dock inte kommit någon ny film som har varit i närheten av lika bra. Eller hur? Nu har dock filmföretaget tagit fram nästa stora film som redan nu sägs bli minst lika bra som Frost.

Annons

Läs: Disney-tjejerna som du aldrig sett dem förut (helt osminkade!)

Den nya Disney-filmen är inspirerad av hawaiiansk mytologi och heter Moana. Den handlar om att huvudpersonen Moana (som är expert på att läsa kartor) tillsammans med halvguden Maui seglar jorden runt för att leta efter en mytomspunnen ö.

moana

Moana spås bli Disneys nästa stora succé efter Frost.

Regissören bakom filmen, Ron Clements, ligger bland annat bakom succéerna Den lilla sjöjungfrun och Aladdin. Han har själv sagt att Moana är hans mest ambitiösa projekt hittills, så det låter ju riktigt lovande! Musiken till filmen är dessutom skriven av Mark Mancina som också gjorde musiken till Lejonkungen.

Läs: Så hade Disney-tjejerna sett ut med realistiskt hår

Vi behöver inte vänta särskilt länge på premiären heller, redan den 23 november kommer den att komma på bio. Då återstår det bara att se om Moana blir en lika stor succé som Frost. Vad tror du?!

Se trailern till Moana här:

Missa inte:
Shrek kommer tillbaka med en femte film
WOW! Såhär skulle våra favoritkillar från Disney se ut som riktiga människor
Netflix nya uppdatering är ON POINT

Foto: Disney

Annons
Annons


AnnonsLaddar