Annons

Annons

Här är de nya karaktärerna i High school musical 4En High school musical 4 är på väg och med den kommer det nya skådespelare. Här är allt du behöver veta om de nya karaktärerna i den fjärde filmen!

High school musical 4 blir den första filmen som inte kretsar kring de karaktärer som du lärt känna och älskat under flera år. Filmen kommer att ha helt nya karaktärer och FRIDA har alla detaljer om dem! Handlingen kommer att kretsa kring ett par som är kära och de ska påminna väldigt mycket om Troy och Gabriella.

Annons

YAY!: Nu kommer High school musical 4 (äntligen!)

Erin är den enda tjejen i killarnas fotbollslag som faller för en kille som heter Derek. De velar fram och tillbaka om huruvida de ska vara tillsammans eller inte. Även om Derek ses som en tuff kille bland alla andra är han väldigt mjuk på insidan (speciellt när det kommer till hans familj). Han spelar fotboll och undervisar danskurser i familjens dansstudio.

En kille som heter Campbell är dock inte glad över Erins och Dereks romans eftersom han vill ha Erin! Han påminner extremt mycket om Troy Bolton, och är faktiskt Sharpays och Ryans kusin, som är både kapten i fotbollslaget och bäst på teater.

ÅH! 5 saker som bara MÅSTE hända i High school musical 4

Andra karaktärer som dyker upp är Erins bästa vän Nathalie; en person som brinner för skolan och cheerleading. Tamara är också en cheerleader som brukade dominera över East High och som nu gör allt för att få tillbaka sin position på skolan.

Det låter redan väldigt spännande! Och vem vet, kanske gör Ashley Tisdale och Lucas Grabeel comeback med tanke på att deras kusin är med i den här filmen?

Läs mer här:
Trailer: Zac Efrons nya film Dirty grandpa
Sju år senare: Här återförenas High school musical-stjärnorna igen
Se HELA trailern till nya filmen Hitta Doris (äntligen!)

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar