Annons

Annons

Här är årets nya åkattraktioner på de svenska nöjesfältenÄr du också taggad på en helt galen sommar på Sveriges nöjesparker? Då ska du spana in årets nya åkattraktioner här och börja peppa redan nu!

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och det är dags att börja planera allt roligt som du vill hinna med att göra, som att typ gå på tivoli och åka karuseller. På fyra nöjesparker runtom i Sverige kan du hitta årets nya åkattraktioner: Kolmården, Liseberg, Skara sommarland och Furuvik.

Annons

Här nedan hittar du alla nyheter – som du måste åka med din BFF:

1. AeroSpin på Liseberg
aerospin lisebergPå varje arm sitter det två flygplan som har två spakar var, vilket betyder att du kan få planet att rotera i sidled. Du kommer att snurra helt fritt! AeroSpin har byggts uppe på ett berg så totalt kommer du att befinna dig 70 meter över marken. Låter det spännande?!

OMG! Här är Lisebergs nya åkattraktion (den är helt sjuk!)

2. Wildfire på Kolmården
wildfire kolmardenDet här blir Europas snabbaste och näst högsta träberg- och dalbana och den är 57 meter hög och 1,3 kilometer lång! Som mest kommer du att åka i 113 kilometer i timmen. OH. MY. GOD.

YES! Gröna Lund bygger ny attraktion (ingen för höjdrädda!)

3. Snakepit på Skara sommarland
Snakepit Skara sommarlandOm du gillar vattenrutschkanor så är det här attraktionen för dig. Snakepit består av tre separata banor som slingrar sig in i varandra. Hur grymt kul låter inte det? Skara sommarland får även en äventyrsgolf till parken. YAY!

4. Gungan och Små grodorna på Furuvik
furuvikEn bild från Furuviks tivoli.
Furuviksparken ligger ungefär en mil söder om Gävle och parken får i år två ny åkattraktioner. Gungan och Små grodorna är dock karuseller som framför allt passar de yngre barnen, men även dig som nöjer dig med måttligt läskiga karuseller!

Missa inte:
17 saker du bara gör med din BFF (och inte med någon annan!)
En ny Harry Potter-bok släpps i sommar
19 smarta anledningar att vara singel i sommar

Foto: Liseberg/Kolmården/Furuvik/Skara Sommarland
Källa: Nyheter24

Annons
Annons


AnnonsLaddar