Annons

Annons

Här är apparna som läker ditt krossade hjärta

Apparna som hjälper dig att komma över ditt ex.Behöver du hjälp att komma över hen? Här är apparna som hjälper till när du är hjärtekrossad och vill gå vidare.

1. Skriv av dig!
Du är arg och ledsen och trött på att klaga inför kompisarna. Ladda ner en dagbok med lösenord i telefonen och skriv ner allt du känner och tänker. Du bearbetar uppbrottet och kan sedan gå tillbaka och läsa igenom det du skrivit och förstå hur mycket bättre du mår just nu.
Appen heter: Hemlig dagbok (android) eller My secret diary (iPhone)
Kostnad: Gratis
App 1

Annons

2. Radera hen från FB
Visst är det jobbigt att se alla foton på ditt ex på de sociala medierna? Om du inte är redo att radera hen från din Facebook än så kan du ladda ner appen KillSwitch. Den söker upp allt som påminner om ditt ex och lägger det i en hemlig mapp, som du kan välja att radera eller behålla. OBS! Finns bara till iPhone.
Appen heter: KillSwitch
Kostnad: Gratis
App 2

Läs också: Fem saker att komma ihåg när ditt hjärta krossades

3. Dansa gör dig glad
Oavsett om du dansar hemma själv på rummet eller med vännerna under en tjejkväll – Just dance now är så hysteriskt rolig. Du kommer komma på dig själv med att totalt glömma bort ditt ex när du dansar med till låtarna i appen.
Appen heter: Just dance now
Kostnad: Gratis
App 3

4. Unna dig snabbmat
Vad får dig att må bra efter ett uppbrott, mer än att umgås med fina vänner? Jo, snabbmat såklart. Med den här appen kan du beställa pizza, kebab, hamburgare och mycket mer och få det hemkört. Superbra!
Appen heter: OnlinePizza
Kostnad: Gratis
App 4

Läs även:
Sex saker jag hade velat veta när mitt hjärta krossades första gången
”Hur kommer jag över honom?”
Så går du vidare när du har blivit dumpad

Foto: Thinkstock

Annons
Annons


AnnonsLaddar