Frågespecial i menspodden

Gynekologen svarar på ALLA era frågor i Menspodden!

Gör det ont att stoppa in en tampong, hur många dagar ska man blöda och hur funkar sex och mens? Missa inte Menspoddens FRIDA-special där vi låter en expert svara på era frågor om mens!

Du har väl inte missat Menspodden, som vår systersajt Baaam.se nyligen dragit igång? Menspodden är perfekta platsen för dig som vill veta mer om mens, för här tar vi ämnet på blodig allvar!

FRIDA-special i Menspodden!

Tidigare under hösten frågade vi er Frida-läsare vad ni ville veta om mens. Vi fick mängder av frågor och funderingar, faktiskt så många att det blev ett helt Frida-special i podden! Experten som svarar heter Helena Kopp Kallner och när hon inte gästar Baaams poddstudio jobbar hon som gynekolog i Stockholm.

Gör det ont att stoppa in en tampong, måste man vara med på gymnastiken i skolan när man har mens och hur länge ska man ha mens egentligen?

Lyssna på vår frågespecial i Menspodden och få svar på alla dina frågor om mens (och några till!)

Lyssna här!

 

Allt om din mens

Nu splainar Baaam och FRIDA mensen! Hälften av jordens befolkning kommer få, har eller har haft det. Mens alltså. Men visste du att många kvinnor blöder för mycket och många av oss har smärta helt i onödan? Dessutom vet både män och kvinnor för lite om mens. Att blöda ska inte vara läskigt, äckligt, förknippat med skam eller onödig smärta. Därför behövs menssplaining!

Allt du vill veta om mens hittar du på menssplaining.se