Snippa, underliv, vagina, fiffi

5 saker du (förmodligen) har tänkt om din snippa – som inte stämmer

Det är inte ovanligt att fundera över om ens snippa ser konstig ut eller varför du inte får orgasm. Vi listar fem tankar du har haft om din snippa – som du kan dissa direkt.

”Min snippa ser annorlunda ut”

Det är visserligen sant – för ingen snippa är den andra lik. Däremot är det lite det som är meningen, och det är alltså ingenting konstigt. Precis som att resten av våra utseenden är olika så är våra snippor det också. Och ingen ser mer ”rätt” ut än någon annan.

”Jag kan inte få orgasm”

Har du onanerat utan att det har känts speciellt skönt eller att du fått orgasm? Det innebär inte att det är kört och att det aldrig kommer hända för dig – det handlar snarare om att du kanske inte hittat rätt sätt att göra det på. Alla kroppar är unika och bara för att en person får orgasm av en viss sak betyder det inte att alla gör det. Här kan du läsa några bra onanitips!

”Hen kommer tycka att den ser konstig ut”

Det kan kännas nervöst att visa sig helt naken för den person du ska ha sex med, därför är det viktigt att du väljer att ha sex med någon du känner dig trygg med från början. Oroar du dig för vad personen kommer tycka om din snippa? Släpp den tanken direkt! Hen är garanterat bara glad över att du vill ha sex med just den personen.

”Jag kommer inte kunna ha sex”

Att känna sig trång när man onanerar eller sätter in en tampong är inte ovanligt. Så hur ska det då gå att ha penetrerande sex om du knappt får in en tampong? Tänk dock på att du inte är upphetsad när du sätter in en tampong vilket du ska vara när du har sex.

”Jag kommer förblöda av att ha mens”

Hur mycket vi blöder när vi har mens är individuellt och det är lika normalt att använda de största mensskydden och behöva byta ofta som att använda den minsta tampongstorleken. Det kan kännas som värsta blodbadet men i själva verket är det inte mer än 20-80 milliliter blod. Blöder du däremot väldigt mycket kan du drabbas av järnbrist som visar sig genom att du blir trött och orkeslös.

Läs mer!

7 saker som händer med snippan när du blir upphetsad

Så tvättar du snippan – på rätt sätt

Sex från A till Ö – allt du vill veta om sex

Foto: Sharon McCutcheon/Unsplash