Annons

Annons

Hailey Baldwin: ”Så var det att dejta Justin Bieber”

Hailey Baldwin berättar hur det var att dejta Justin Bieber.Att dejta Justin Bieber är kanske varje Beliebers dröm - men Hailey Baldwin erkänner att det var ganska jobbigt.

Från ingenstans i vintras började Justin Bieber och Hailey Baldwin lägga upp romantiska bilder på varandra i sociala medier. Justin gick själv ut i media och sade att han älskar Hailey, och många tyckte att parets förhållande var #goals – alla utom Hailey själv, kanske.

Annons

”Sms började ösa in, galna telefonsamtal… Det är svårt att dejta någon i den här branschen. Du måste ha mycket skinn på näsan och vara stark. Du måste fokusera på personen och inget annat”, sade Hailey i en intervju med Marie Claire.

She thought we were taking a photo

Ett filmklipp publicerat av Justin Bieber (@justinbieber)

Hon berättar också att hon bara dejtade Justin för den han är som person, och inte för hans kändisskap – det var snarare en nackdel.

”Jag vill inte få uppmärksamhet för att jag dejtar någon. Jag lever ett väldigt offentligt liv och jag måste få hålla en del privat, annars har jag inget privatliv. Jag gillar att tänka att ett förhållande ska vara mellan mig och den personen, inte resten av världen”, fortsatte hon och tillade att hon och Justin fortfarande är nära vänner.

Läs mer om Justin och Hailey:
Hailey Baldwin avslöjar sexig detalj om Justin Bieber
Kan Justin Bieber och Hailey Baldwin ha förlovat sig?
Bildspecial: Justin Bieber och nya flickvännen Hailey Baldwin

Foto: Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar