Annons

Annons

Gröna Lund bygger ny åkattraktion (inget för höjdrädda!)Den 23 april slår Gröna Lund upp portarna inför sommaren! Då får du tillgång till nöjesfältets alla åkattraktioner, och snart kommer det att byggas en helt ny.

Gröna Lund är ett måste för alla som bor i, eller besöker, Stockholm under våren och sommaren. Nöjesfältet rymmer hela 30 olika åkattraktioner, varav sju berg- och dalbanor. Nu planerar Gröna Lund att bygga en helt ny åkattraktion som definitivt inte är något som passar dig som är höjdrädd!

Annons

Läs mer: Här är Lisebergs nya attraktion (den är helt sjuk!)

Till nästa års säsong öppnar nämligen en helt ny höghöjdsattraktion som blir den fjärde på nöjesfältet tillsammans med Fritt Fall, Katapulten och Eclipse. Den nya attraktionen kommer att bli hela 95 (!) meter hög och den kommer att stå placerad mitt emellan Lustiga Huset och Jetline, på en pytteliten yta som endast är fem meter bred.

Gilla FRIDA på Facebook

grona lund

Exakt vilken typ av attraktion det kommer att bli är än så länge hemligt, men Gröna Lund kommer att avslöja allt på Facebook, Instagram och Snapchat den 7 juni i år. Redan nu har nöjesfältet börjat att släppa ledtrådar i sina sociala medier och vi är så taggade på att få veta vad vi har att vänta oss inför nästa sommar!

Läs mer:
17 saker du bara gör med din BFF (och inte med någon annan!)
En ny Harry Potter-bok släpps i sommar
19 smarta anledningar att vara singel i sommar

Foto: Gröna Lund/Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar