Annons

Annons

Fyra teorier om Pretty little liars säsong 7

FRIDA listar spännande teorier om Pretty little liars säsong 7.Vem dödade Jessica DiLaurentis och kommer Wren tillbaka i Pretty little liars säsong 7? Här är fyra teorier om vad som händer i nästa säsong av serien.

Snart har Pretty little liars säsong 7 (änligen!) premiär. Fansen spånar teorier om vad som ska hända i nästa säsong – här är fyra av dem.

1. Elliot känner Wren
Vi har länge vetat att Wren kommer att dyka upp i Pretty little liars igen framöver – men kan det vara så att Wren i själva verket känner Alisons make Elliot Rollins, som ju visade sig vara en helt annan person än den han utgav sig att vara? Vi vet redan att Dr. Rollins brittiska accent ska vara viktig för handlingen – och vem mer pratar brittisk engelska? Wren.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

2. Vem dödade Jessica DiLaurentis?
Det är fortfarande okänt vem som dödade Jessica DiLaurentis, men många misstänker att det var hennes tvillingsyster som gjorde det. Jessica skickade ett mejl i säsong fem där hon skrev, ”Jag kan inte skydda dig längre”. Kanske handlade det om hennes syster?

mary drake pretty little  liars tvilling

Mary Drake är Jessica DiLaurentis tvilling.

Kolla in: Här kan du läsa allt om Pretty little liars säsong 7

3. Hanna är död – och lögnarna hämnas henne
I. Marlene King har avslöjat att lögnarna, Alison, Aria, Spencer, Emily och Hanna, kommer att göra ett stort misstag under säsong sju. Om Hanna dödas av kidnapparen – kan det då vara så att lögnarna hämnas?

4. Charlotte och Mary var ”A”
Vissa menar att Charlotte och Mary Drake träffades på Radley, där de båda behandlades, och att de egentligen var ”A” tillsammans.

Svaret på alla teorier får du såklart när Pretty little liars säsong 7 börjar – hur taggad blir man?!

Läs även:
Det blir ett bröllop i Pretty little liars säsong 7
Se första trailern för Pretty little liars säsong 7
Då börjar Pretty little liars säsong 7

Foto: Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar