Annons

Annons

Fyra spoilers inför premiären av Pretty little liars säsong 7Säsongspremiären av Pretty little liars säsong 7 närmar sig med stormsteg! Här är fyra spoilers som du måste ha koll på inför det första avsnittet.

Den 21 juni är det äntligen premiär för Pretty little liars säsong 7. Är du taggad, eller är du taggad?! Du undrar säkert över hur det kommer att gå för Hanna, vilka som ska gifta sig och vilka som faktiskt kommer att dö.

Annons

E! Online har intervjuat teamet bakom serien för att prata om den nya säsongen, och då avslöjade de fyra saker som kommer att göra dig extra taggad på den nya säsongen!

Läs även:Se senaste trailern för Pretty little liars säsong 7

Gilla FRIDA på Facebook

1. En av tjejerna gifter sig
Under sommaren kommer vi att få se ett frieri och i vinter kommer bröllopet att äga rum. Vi tror att det kanske är Aria och Ezra som kommer att hitta tillbaka till varandra, eftersom teamet sa att de två kommer att ha en spännande utveckling i sin relation under säsongen. De är ju trots allt det ”äldsta” paret i serien, så att de gifter sig känns väl helt klockrent?!

2. Kärlekstriangeln mellan Toby, Spencer och Caleb
De flesta önskar att Toby och Spencer ska återförenas, men vem Spencer slutar med när serien är över är fortfarande oklart. Teamet avslöjade dock att Spencer kommer att vara tillsammans med antingen Toby eller Caleb under säsongen. De avslöjade också att göra-slut-scenen kommer att krossa våra hjärtan. OMG! Vem hoppas du att Spencer väljer?

Läs även:Fyra teorier om Pretty little liars säsong 7

3. Emily och Alison kommer att umgås mycket
Teamet avslöjade att Emison kommer att ha djupa och meningsfulla samtal om sin relation under säsongen. Kanske vågar Alison erkänna sina kärlekskänslor för Emily? Författaren bakom avsnitten har berättat att Emisons historia har varit den roligaste för honom att skriva.

4. Många människor kommer att dö
Fler människor än vanligt, alltså. Enligt teamet bakom serien kommer säsong 7 att döda betydligt fler karaktärer än i någon säsong tidigare. Vi hoppas såklart att inte Hanna är en av dem…

Kan inte säsong 7 börja typ NU?! Vi klarar inte av att vänta längre!

Läs även:
Det blir bröllop i Pretty little liars säsong 7
4 saker du måste veta om Pretty little liars säsong 7
Hen gör comeback i Pretty little liars säsong 7

Foto: Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar