Annons

Annons

Fyra saker att tänka på när du köper parfym

Fyra saker att tänka på när du köper parfymSka du köpa en ny doft? Här är fyra saker att tänka på när du väljer vilken det blir.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. Du som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att handla på nätet. Läs mer här

1. Välj inte samma som alla andra
Det är lätt att tycka att de parfymer som dina kompisar har doftar supergott och att du vill ha en likadan. Tänk däremot på att dofter är personliga och att du ska hitta din egna signaturdoft – som ska kopplas ihop med bara dig och ingen annan.

Annons

2. Låt inte priset avgöra
Okej, du kanske inte kan välja den som kostar flera tusen men låt inte en hundralapp upp eller ner bestämma vilken det blir utan köp den du faktiskt gillar mest. Parfym är inte billigt så det är bättre att spara lite längre för att kunna köpa den du verkligen vill ha.

3. Spontanköp inte
En parfym är någonting du ska ha länge och då kan det krävas att du funderar en längre tid på vilken du vill ha för att det ska bli helt rätt. Börja med att testa doften på huden och gå in i butiken och testa flera gånger. Att bara köpa den du tycker doftar gott för stunden ökar risken att du tröttnar på den.

4. Passa dig och din livsstil
En doft förstärker din personlighet så välj en som passar med vem du är som person. Gillar du sportiga doftar, lätta och fräscha eller blommiga och romantiska? En doft som inte riktigt överrensstämmer med vem du är kan få dig att tröttna på den ganska fort, eftersom den helt enkelt inte passar dig.


1. ”Nectar Love EdP” från Dkny (reklamlänk via Apprl) .
2. ”Sorbetto Rosso EdT” från Escada (reklamlänk via Apprl) .
3. ”Gold Seduction EdP” från Women’s secret (reklamlänk via Apprl) .
4. ”Viva La Juicy Glacé EdP” från Juicy Couture (reklamlänk via Apprl) .
5. ”Celebrate N.O.W. EdP” från Escada (reklamlänk via Apprl) .

Läs mer!
Beautyvåren 2018: Säsongens största skönhetstrender
Köpa smink för första gången? Här är produkterna du behöver!
13 sminkhörnor vi alla vill ha i vårt rum

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar