Annons

Annons

FRIDA testar: Här är den bästa eyelinernVi drömmer alla om den perfekta eyeliner-vingen likt kändisarna på röda mattan. Men vilken variant är bäst? FRIDA har testat!

”Blueberry Liquid Eyeliner”, Lumene.
blueberry-liquid-eyelinerPris: 120 kr.
Omdöme: Applikatorn är hård och gör så att det inte blir ett helt perfekt svart streck från början. Här måste du fylla i några gånger för att uppnå ett snyggt resultat. Den är ganska lätt att arbeta med och sitter stenhårt hela dagen. Stort plus för att den ändå är jättelätt att tvätta bort.
Betyg: FFF+

Annons

”Master Inc Matte Eyeliner”, Maybelline.
Master InkPris: 99 kr.
Omdöme: Här är eyelinern som är lätt att applicera och har en lagom stor pensel för att få den perfekta markeringen. Penseln ger lagom mycket färg vilket gör att den inte blir rinnig utan enkel att lägga runt ögonen. Du får ett snyggt streck som håller länge. Eyelinern uppges vara matt men resultatet gav inget extra matt intryck, utan hade samma effekt som en vanlig eyeliner.
Betyg: FFFF

Läs mer: 11 saker du bara förstår om du ALLTID använder eyeliner

”Super Liner Superstar”, L’Oréal.
Superstar_LinerPris: 129 kr.
Omdöme: En smidig eyeliner med extra lång och smal spets, likt en tuschpenna, vilket gör appliceringen otroligt enkel. Du får ett snyggt, markerat streck på bara ett drag och behöver inte bättra på produkten under dagen. Den kladdar inte ut och känns väldigt prisvärd.
Betyg: FFFFF (BÄST I TEST)

”Matte Liquid Liner”, Nyx.
MLPris: 110 kr.
Omdöme: Den har väldigt svart färg och är lätt att måla på, du behöver inte flera lager för at få skarp färg. Eyelinern har mjuk och följsam pensel så linjerna blir väldigt jämna. Det enda negativa är att den inte sitter om du råkar gnugga dig i ögonen eller om det regnar. Å andra sidan är den väldigt enkel att tvätta bort.
Betyg: FFFF

Läs mer: 16 problem som varje skönhetsjunkie garanterat hatar

”Cake Eyliner”, Make Up Store.
7330051221202_makeupstore_blackPris: 185 kr.
Omdöme: En kak-eyeliner kräver att du har en eyelinerpensel vid användning och den i sin tur har stor del i om resultatet blir bra. Överlag var produkten lätt att jobba med men resultatet blir inte så intensivt som man hoppats. Du måste måla flera lager för att få till en riktigt svart färg. Passar bra till en vardagslook som inte ska vara lika intensiv.
Betyg: FFF

”Colorful Eyeliner”, IsaDora.
coleyelin_10_closedPris: 99 kr.
Omdöme: Här har du eyelinern som ger ett kolsvart resultat. Det samlas ganska mycket av produkten på applikatorn så du måste dra av lite innan du applicerar, annars blir det lätt kladdigt. Själva applikatorn är ganska hård och strecket blir från början ganska tjockt. Därför passar den nog bättre till fest än till vardags, men resultatet blir väldigt bra.
Betyg: FFF

”Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner”, Max Factor.
mf_linerPris: 145 kr.
Omdöme: En tjockare penna för dig som vill ha ett väldigt markerat intryck runt ögonen. Eyelinern ger ett rakt streck och kladdar inte. Pennan får däremot ett minus för att den är lite svårare att applicera när pennan är så tjock. Resultatet håller länge vilket gör att du slipper fylla på under dagen.
Betyg: FFF

Läs mer: 16 problem du bara förstår om du ALLTID sminkar dig

”Självständig”, Lush.
wwwwPris: 199 kr.
Omdöme: Här är en sminkprodukt som tänker på miljön! Den innehåller bara naturliga ingredienser, är inte testad på djur och glasflaskan går att återvinna. Den lilla penseln tar inte upp så mycket färg så du måste fylla i flera lager för att det ska bli bra svärta. Den är ganska svår att få jämn och är ganska svår att jobba med. Eyelinern sitter däremot bra och smetas inte ut även om du gnuggar dig i ögonen. Dessutom är den lätt att tvätta bort.
BETYG: FF

Läs också:
Sex vanliga fällor som kan ge dig finnar
Smarta knep för snyggare fransar (och budget-mascaror)
Gör ditt egna Eos lipbalm med nutella-smak

Annons
Annons


AnnonsLaddar