Annons

Annons

FRIDA listar: Årets största break-ups (som chockat oss alla!)2015 har varit året som flera gånger har chockat oss med oväntade uppbrott. Vi har samlat årets mest omtalade break-ups från kändisvärlden!

Det här året har varit ett riktigt göra-slut-år i kändisvärlden. Några av våra absoluta favoritpar har splittrats och gått skilda vägar.

perrie edwards zayn malik
Vi har nog alla varit gröna av avundsjuka när vi sett bilder på Zayn Malik och Perrie Edwards. Lika ledsna blev vi när förlovningen bröts. Det var i augusti 2013 som artisterna förlovade sig. Bilder på Perries glittrande förlovningsring var överallt och det enda vi kunde tänka var: vilket drömpar! I augusti i år var förhållandet dock över. Anledningen? Ingen vet. Perrie har kämpat på och har fått stöd från sina tjejer i Little Mix. Girlpower!

Annons

kylie tyga
Ett par som varit på allas läppar under året är Kylie Jenner och rapstjärnan Tyga. Efter rykten om att Tyga skulle ha skickat sms till exet Blac Chyna om att han ville ha henne tillbaka, fick Kylie nog och dumpade rapstjärnan. Deras uppbrott var dock ett av de kortaste i världshistorien, för två dygn senare la Kylie upp en bild på Snapchat på paret med texten ”Alla måste chilla lite”. Rykten går nu om att Kylie vill gifta sig med Tyga.

liam payne
Det var många som höjde på ögonbrynen och blev ledsna när det bekräftades att Liam Payne och Sophia Smith valt att gå skilda världar. Liam talade kort efteråt ut i en intervju där han berättade att han var helt förstörd, men att det var turnélivet som var en bidragande orsak till att förhållandet kraschade.

emma roberts
Emma Roberts och Evan Peters bröt i juni sin förlovning. Två månader senare sågs dock paret på en mysig dejt. Tror ni att snyggingarna kommer att hålla ihop?

BigSeanArianaGrande-WangoTango
Big Sean och Ariana Grande bekräftade i april att deras förhållande var över. Paret har dock varit tydliga med att de fortfarande är vänner och bryr sig om varandra.

louis tomlinson
Ryktet säger att förhållandet mellan Louis Tomlinson och Eleanor Calder tog slut på grund av att Louis var ute på turné i så långa perioder. Tråkigt tycker vi på Frida!

gigi hadid
Ingen har väl missat av-och-på-förhållandet som Gigi Hadid och Cody Simpson haft? I maj valde de till slut att avsluta förhållandet. De senaste månaderna har Gigi dejtat hunken Zayn Malik. Är du Team Cody eller Team Zayn?

57th Annual Grammy Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 08 Feb 2015
Paret Nick Jonas och Olivia Culpo gick skilda vägar i juni. Ryktet säger att det var ett tufft break-up för båda.

Kolla in:
FRIDA listar: Kändisarna vi har träffat under 2015
Här är Harry Styles nya sololåtar efter One Direction
Niall Horans sjukt söta julklapp till Selena Gomez

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar