Annons

Annons

Frans Jeppsson-Wall berättar om livet efter vinstenFörra lördagen gick 17-åriga Frans Jeppsson-Wall från Ystad och vann hela Melodifestivalen. Nu berättar han om hur livet har förändrats sedan dess!

Trots att Frans Jeppsson-Wall gick och vann Melodifestivalen för knappt en vecka sedan så har hans liv nu återgått till det mer normala, typ i alla fall. I veckan var han tillbaka i skolan hemma i Ystad, men med sig hade han en livvakt.

Annons

OMG! Zara Larsson hyllar Frans Jeppsson-Wall

I en intervju med Skavlan har han nu avslöjat hur det var att återgå till det normala livet igen, och vad som hände när han kom till skolan:

Gilla FRIDA på Facebook

– Det var insane. Min kompis hoppade på mig bakifrån och skulle hälsa, då trodde livvakten att han attackerade mig och hoppade på min kompis, berättar Frans i programmet.

Frans är dock helt cool inför det stora uppdrag han har framför sig, nämligen att representera Sverige i Eurovision i maj. Han känner ingen som helst press inför det.

Så bra! Så låter Frans låt ”If I were sorry” – helt utan musik!

– Det har varit en rolig grej hela resan och är det fortfarande. Visst har jag taggat till lite, men det är ingen pressure, säger han till Skavlan.

I programmet medverkar även Jean-Michel Jarre som är en stor profil inom den elektroniska musiken. Han hyllar Frans bidrag och säger såhär till 17-åringen:

– Jag hörde just din låt, och jag tror att ni får ställa in er på att anordna Eurovision nästa år också!

Wow, snacka om en härlig komplimang för Frans att få. Du kan se hela Skavlan i kväll i SVT1 klockan 21:00. Det vill du inte missa!

Läs mer om Frans:
8 saker du bara måste veta om Frans (Sveriges nya stjärna!)
Så kan du följa Frans Jeppsson-Wall (dygnet runt!)
Nu har Frans fått sin hälsning från Zlatan (så coolt!)

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar