Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Varför gillar han inte mina bilder längre?”Hur handskas man egentligen med en pojkvän som flörtar med andra tjejer på sociala medier? FRIDAs expert Jenny ger sina bästa tips!

”Hej!
Jag har varit ihop med en kille ett tag nu. I början gillade han alla mina bilder på Facebook och Instagram, skrev att jag var fin och liknande. Nu har han slutat med det och skriver i stället till mina vänner hur snygga de är på sina bilder. Försöker han bara göra mig svartsjuk?”
/ Anonym

Annons

Läs också: Fråga FRIDA: ”Jag är redo för sex – men hur gör jag?”

Jenny svarar: Hej! Jag tycker att du ska börja med att fråga dig vad som händer när du ser att han slutat gilla dina bilder och säger till andra tjejer att de är snygga? Jag gissar att det får dig att känna dig förbisedd, och att det känns lite extra risigt eftersom alla kan se att han lägger sitt intresse på andra tjejer. Steg två är att se det för vad det är: han fusk-flörtar med andra brudar.

Hade det här hänt i skolan, att han sa till andra tjejer hur snygga de var, men glömde att berätta det för dig så hade ju varenda tjej reagerat och blivit fly förbannad. Han har tid att uppvakta andra men inte dig, och det är skäl nog för att ta ett snack med honom. Berätta hur det får dig att känna, och säg att om det ska vara ni så kan han inte strö komplimanger över andra brudar hur som helst. Han är din kille, och vill han förbli det så ska han lägga sin energi på dig. Kan han inte ta det så gå vidare.

Med kärlek, Jenny

Läs fler Fråga FRIDA:
Fråga FRIDA: ”Hur smeker jag min kille?”
Fråga FRIDA: ”Han vill ha nakenbilder”
Fråga FRIDA: ”Jag blir äcklad av onani”

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar