Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Varför får han inte upp den?”Signaturen "Amelie" undrar varför hennes pojkvän inte får stånd när de ska ha sex. FRIDAs expert Jenny ger svar och råd!

”Hej Jenny! Jag har ett problem: min kille blir alltid slak då vi ska ha sex. Det är första gången för oss båda och jag vet att vi vill båda två, men det går verkligen inte. Vad ska vi göra? /Amelie”

Annons

Jenny svarar: Hej Amelie! Precis som tjejer kan ha svårt att bli våta om situationen är stressad, så kan killar få svårt att behålla ståndet i stressade situationer. Jag tror att det här är precis vad som händer med din kille, han blir nervös helt enkelt. Det är ingen stor grej, det händer alla någon gång.

Gilla FRIDA på Facebook

Relaterat: 17 situationer du HATAR om du alltid blir nervös

Det du kan göra för att hjälpa honom (och i förlängningen er båda!) är helt enkelt att få honom att känna sig trygg och sänka hans prestationsångest. Ta några steg tillbaka och försök att inte ha sex på ett tag, utan gå tillbaka till att hångla och ta på varandra.

Börja istället med att prata, i stil med ”det där är jätteskönt”. Onanera gärna tillsammans, då ser han hur du gör för att göra det skönt för dig. Hjälp honom att lära känna din kropp bättre, så att han vet att han kan få dig att njuta även om ni inte ha penetrerande sex. Det kommer boosta hans självförtroende och förhoppningsvis lösa problemet.

Med kärlek, Jenny

Kolla även in:
15 frågor som gör att ni blir kära i varandra
8 saker du borde veta om snippan
17 awkward situationer alla tonåringar förstår

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar