Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Skäms han för mig?”Signaturen "Susanna" förstår inte varför hennes kille alltid vill att de ska gömma sig när de ses.

”Hej! Jag är en tjej på snart 15 år. Jag och min kille har snart varit tillsammans i sju månader. Han har nu börjat bete sig konstigt, när vi hänger så säger han hela tiden att han vill att vi två ska åka iväg någonstans mitt ut i skogen där ingen kan se oss. Skäms han över mig? Vad ska jag göra? /Susanna”

Annons

Fråga FRIDA: ”Jag bli äcklad av onani”

Jenny svarar: Hej Susanna! Fråga grabben vad det här handlar om. Vad vill han göra i urskogen som ni inte kan göra hemma? Ofta är fantasin sju resor värre än den faktiska orsaken och jag har svårt att tänka mig att ni skulle ha varit ihop om han skämdes för dig.

Gilla FRIDA på Facebook

Oavsett vad så bör han kunna förklara varför han så gärna vill vara ur vägen för folk då ni ses, kanske är han bara hemskt blyg och blir nervös då andra tittar? Försök hitta ett sätt att lägga fram det så att han inte känner sig beskylld för att vara en dålig pojkvän utan påminn honom om att du gärna vill visa upp att du är ihop med en så stilig grabb som han och det går ju inte i skogen.

Om han skruvar på sig så gräv fram svaret, annars är det hela helt klart lite märkligt och du förtjänar bättre.

Med kärlek, Jenny

Ännu fler Fråga FRIDA:
”Jag vill ha fler onanitips”
”Måste mina föräldrar veta att jag äter p-piller?”
Min snippa luktar illa”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar