Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Min snippa ser konstig ut”Signaturen "Anonym" har ångest över hur hen ser ut i underlivet. FRIDAs expert Jenny kommer med goda råd!

”Hej! Jag är en tjej på 14 år som har en ful snippa med stora inre blygdläppar. Jag är oskuld men jätterädd för att ha sex första gången. Tänk om killen tycker att jag blir mindre attraherande på grund av hur jag ser ut där nere? Har så mycket ångest.
/ Anonym”

Annons

Jenny svarar: Hej! Det är så många som känner igen sig i din oro men det är verkligen ingenting som du ska noja över. Snippor är urläckra för att de kan göra allt de kan. Få dig att må super, ge någon annan njutning, bulta av begär då du ser någon du gillar, föda barn, utvidga sig eller krympa ihop beroende på vem du är med.

Jag har snackat en hel del sex med tjej- och killkompisar och tro mig, jag har aldrig hört någon prata om en ”ful” snippa. Jag har däremot hört åtskilligt om sexiga tjejer som varit just det för att de inte har skämts ett dugg för något hos sig själva, oavsett ljus eller vinkel. Sex handlar så lite om vad du ser och så mycket om vad som känns i kroppen i stunden, att killen i fråga inte kommer hinna bry sig om hur du ser ut, bara hur du känns.

Och tro mig, han kommer tycka att det känns magiskt.

Med kärlek, Jenny

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Läs fler Fråga FRIDA:
Fråga FRIDA: ”Jag vill bli av med oskulden”
Fråga FRIDA: ”Jag är redo för sex – men hur gör jag?”
Fråga FRIDA: ”Det kliar i underlivet”

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar