Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Jag vill ha fler onani-tips”Signaturen "Fridabruden 13" vill ha fler onani-tips. FRIDAs expert Jenny ger svar!

”Hej! Jag älskar er tidning men jag önskar att ni kunde ha med mera onani-tips. Jag älskar att göra det men det börjar bli lite tråkigt att bara ha en kudde mellan benen och jag gillar inte leksaker. Jag såg att ni hade en sådan sida en gång mendet var för lite, skulle gärna vilja läsa om det på typ fem sidor men jag förstår att det kan vara lite jobbigt. Jag skulle i alla fall bli jätteglad om ni skrev mer om onani! Älskar er! /Fridabruden 13”

Annons

Jenny svarar: Hej FRIDA-bruden! Vad roligt att du gillade vår onani-guide. Jag har tips på ytterligare lite grejer som du kan pröva.

Orgasmen börjar ofta i huvudet, det är ofta lättare att få orgasm om du är utvilad och avslappnad, för att inte tala om ifall du har tänkt på sex ett tag innan. Finns det speciella saker som får dig att bli mer sugen? Tänk mer på dem under dagen och se om det går att få orgasm fler gånger efter varandra på kvällen.

Klitoris sträcker sig hela vägen bak i ryggen och längs innanlåren, så med ökad beröring eller blodtillförsel där så får du också kraftigare orgasmer. Testa därför att anstränga låren på något sätt, knip åt om den där kudden, spänn benen eller rumpan då du ligger på rygg.

Lyssna mer: FRIDApodden: Det man inte pratar om (mens, onani och snipp-problem)

Testa också att variera fart och intensitet! Slutligen, lögg dig på rygg, lägg ena handflatan på venusberget och stick in lång- och ringfingret i snippan och tryck till, tulls du hittar punkten där massor av nervtrådar slutar. Där känns det som allra skönast. Kombinera detta med klitoris-stimulans och du har en vinnare!

Med kärlek, Jenny

Läs också:
Fråga FRIDA: ”Jag blir äcklad av onani”
”Måste mina föräldrar veta att jag äter p-piller?”
”Min snippa luktar illa”

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar