Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Jag vill bli av med oskulden”Signaturen "A" känner sig pressad att bli av med oskulden. FRIDAs expert Jenny hjälper till med goda råd!

”Hej Jenny! Jag är en tjej som går i sjuan och jag känner att jag vill bli av med min oskuld. Jag tycker om en kille i nian men han har jag aldrig pratat med. Hur ska jag göra? Jag vill verkligen bli av med den! /A”

Annons

Jenny svarar: Hej A! Jag vet att det kan kännas som att ”alla andra har ju…” och att det känns trist att inte kunna hänga med i snacket. Känner du igen dig? Även om det känns så, så vill jag ändå att du frågar dig ”hur kommer det sig att jag så vansinnigt gärna vill bli av med oskulden just nu?”.

Jag vet få som har varit stormförtjusta över sin allra första gång, det är en ganska märklig men också häftig grej att vara så nära en annan person för första gången, och det kan kännas ganska skönt att ha en relation på något sätt. Om det sedan är grabben du har gått och trånat efter i ett år, en bra kompis till dig eller en pojk/flickvän är helt upp till dig, men kom ihåg att du har gott om tid på dig att hitta någon som du vill dela det här med.

Läs mer: ”Jag är oskuld och nervös för första gången”

Om den här killen verkar som en bra kandidat, så tänk på följande: respekterar han dig, skrattar ni ihop och känner du dig snygg ihop med honom? Anledningen till att det är viktigt är att om du ångrar dig, så ska han kunna ta ett nej utan att fråga. Ni måste också kunna skratta åt svåra situationer som kommer uppstå (det gör det då man har sex). Slutligen, han är förmodligen den första grabb som får se din tjusiga kropp naken, och han ska ha vett att uppskatta det!

Med kärlek, Jenny

Läs också:
Sex onanitips som gör det ännu skönare
”Ska jag säga något om musprutten?”
”Hur ska jag våga köpa kondomer?”

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate

MEST LÄST


Annons
Laddar