Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Jag kan inte sluta titta på porr”

fraga frida titta pa porr


Signaturen Anonym behöver hjälp med att sluta titta på porr, FRIDAs expert Jenny ger sina bästa tips och råd!

”Hej! Jag har ett stort problem, jag älskar att titta på porr. Jag vill sluta, men vet inte hur! Jag brukar onanera samtidigt, det började förra året och jag börjar verkligen tröttna på att jag inte kan låta bli. Hjälp mig! /Anonym”

Annons

Läs även: Sex onanitips som gör det ännu skönare

Jenny svarar: Hej! Porr-beroende är faktiskt vanligare än många tror! Jag tycker du ska ladda ner ett program som stoppar dig från att gå in på vissa sidor vissa tider. Då programmet väl är igång så behöver du en kod för att stoppa det, vilket gör att du behöver anstränga dig ett par sekunder till vilket ger dig tid att tänka efter: vill jag verkligen det här?

Hitta också tillfällen när det är lättare eller svårare för dig att titta. Kollar du alltid med hörlurar? Låt dem medvetet ligga kvar i skolväskan så att du blir tvungen att hämta dem, vilket är jobbigt. Hitta andra sätt för att utforska din sexualitet, sexiga hyllan på biblioteket är en klart underskattad resurs. Ge dig själv små belöningar när du lyckas och sluta framförallt inte att onanera oavsett. Glöm inte att se det som ett tillfälle att hitta tillbaka till världens bästa och snyggaste sexiga filmer: de du gör själv i fantasin med dig i huvudrollen!

Med kärlek, Jenny

Ännu fler Fråga FRIDA:
”Jag blir äcklad av onani”
”Hur hånglar man egentligen?”
”Hur ska jag våga köpa kondomer?”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar