Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Jag blir äcklad av onani”Signaturen "Orolig" tjej känner sig äcklad av att hon onanerar i duschen. FRIDAs expert Jenny ger råd och tips!

”Hej Jenny! Jag är en 15-årig tjej som väldigt ofta tar duschstrålen i underlivet. Jag brukar få orgasm, men har inte fått det de senaste gångerna. Men då har det hjälpt att blunda och fantisera om att jag och en kille myser. När jag håller på och får orgasm så känns det som en ilning genom hela överkroppen och sedan får orgasm. Efteråt kan jag känna mig glad, men oftast äcklad. Varför känner jag mig så? /Från en orolig tjej

Annons

Jenny svarar: Hej tjejen! Vad kul att du har lärt dig ett bra sätt att få orgasm på egen hand. Jag tycker inte alls att du ska skämmas eller känna dig äcklad av det, det är ju ett sätt att få sig själv att njuta och må bra. Fråga dig själv var det här kommer ifrån, är det så att ingen har pratat om onani i familjen, att det är lite skamligt att visa upp kroppen eller att någon kompis har sagt att det är äckligt? Glöm det, du är snart en vuxen kvinna och du sätter dina egna regler gällande vad som gäller för din kropp och din sexualitet

Jag tycker att du ska gå till biblioteket och låna Caitlin Morans bok Konsten att vara kvinna, där hon bland annat skriver om onani. Hon skäms inte för sig minsann, så lär av henne och fortsätt ha det skönt i duschen!

Med kärlek, Jenny

Läs också:
Fråga FRIDA: ”Hur ska jag våga köpa kondomer?”
Fråga FRIDA: ”Hur hånglar man egentligen?”
Fråga FRIDA: ”Var går gränsen för otrohet?”

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar