Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Jag är kär i min kompis kille”Signaturen "Hjälp" har hamnat i ett riktigt kärleksdilemma. FRIDAs expert Jenny ger råd!

”Hej! jag har gått och blivit jättekär i min kompis kille. Vad tycker du att jag ska göra? /Hjälp”

Jenny svarar: Hej! Aj då, det där är väldigt svårt. Ofta får man ju bara se de gulliga sidorna av killen som kompisen berättar om, vilket gör det hela ännu svårare.

Annons

Om hon pratar mycket om honom så får du nog säga att du föredrar att höra vad hon tycker om andra saker, inte vad hennes kille har för sig jämt. Därefter får du helt enkelt fundera på om du är så kär att det är värt att mista en kompis för.

Fråga FRIDA: ”Han vill ha nakenbilder”

Den första kärleken går över, ofta då man kärt känna personen bättre och ser även de risiga sidorna. Men en del är helt enkelt svåra att skaka av sig, i alla fall innan man själv har hittat någon ännu bättre.

Jag föreslår att du drar ner lite på umgänget med dem, får lite distans och träffar andra killar och nya tjejkompisar ett tag. Det är tufft, men det är ofta det enda som hjälper. Säg till din kompis att du behöver hänga lite mer men dina singelpolare men att ni inte är sämre vänner för det.

Din hjärna måste få en paus och starta om med andra tankar än sådana som rör hur gullig den här killen är, så gör dig själv en tjänst och undvik honom ett tag.

Med kärlek, Jenny

Ännu mer Fråga FRIDA:
”Är mina blygdläppar för stora?”
”Jag vill bli av med oskulden”
”Kan jag bli gravid trots kondom?”

Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar