Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Jag är bisexuell – är det fel?”Signaturen "E" är bisexuell, men bli retad av sina vänner för det och mår dåligt. FRIDAs expert Jenny kommer med tips!

”Hej Jenny! Är det fel att vara bisexuell? Jag är bi och när jag berättade det för mina så kallade bästisar så började de reta mig och säga att jag skulle stå och hångla med min mamma eller en annan tjej. Jag blev djupt sårad och låg och grät resten av natten. Dessutom så är jag kär i en som mobbade mig förut.
/ E”

Annons

Jenny svarar: Hej E! Tvärtom, du har ju dubbelt så många att välja på och dina ”vänner” beter sig inte okej. Säg att du blev rejält sårad, och om de inte skärper sig så bryt med dem helt. Vänner, eller tjejer som mobbat dig, som inte respekterar den du är och som dessutom får dig att känna dig orolig för att gå till skolan varje dag är inga du ska ha i din närhet.

Jag tycker att du ska leta reda på andra forum där folk bryr sig mindre om vilken läggning du har och mer om vem du är som person. Testa att gå med i en teaterförening, dans eller sport där du kan träffa andra personer. Då kan du dessutom direkt säga att du är bi om du vill det, och därigenom bli mer trygg i din sexualitet. Din läggning ändrar ju inte vem du är, så stå på dig.

Med kärlek, Jenny

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Läs fler Fråga FRIDA:
Fråga FRIDA: ”Jag vill ha fler onani-tips”
Fråga FRIDA: ”Är jag oskuld eller inte?”
Fråga FRIDA: ”Är mina blygdläppar för stora?”

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar