Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Hur kommer jag över honom?”De flesta av oss kommer någon gång att få vårt hjärta krossat. Men hur kommer man egentligen över någon? FRIDAs killexpert Kim ger sina bästa tips!

”Hej, Kim!
Jag och min pojkvän har just gjort slut. Jag tänkte göra slut med honom tidigare men jag vågade inte. Och då gör han slut via min BFF! Jag har svårt att komma över honom och jag saknar honom jättemycket men han har varit otrogen mot mig hela tiden med min BFF. Han sa att han aldrig gillat mig och har bara försökt imponera på min BFF. Jag är jätteledsen och vet inte vad jag ska göra? Jag är ju superarg på honom och min BFF men jag har gett honom en lapp om att han aldrig någonsin tyckt om mig. Jag behöver hjälp att komma över honom!
/ Tjejen”

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

Kim svarar: Hej! Det där låter inget vidare alls. Jag förstår verkligen om du är ledsen och arg, det var inte alls schysst gjort av din kille eller din bästis. Der bästa du kan göra är att bara försöka ta hand om dig själv. Hitta på saker som du själv vill göra, och försök att inte tänka på ditt ex (även om det känns svårt just nu så kommer det kännas bättre med tiden, det är jag helt säker på). Var upptagen med annat så är det lättare att släppa tankarna. Jag tycker absolut inte att du ska ta tillbaka honom om han skulle höra av sig igen. Du är värd bättre killar än så!
Kram, Kim

Läs mer:
6 saker jag hade velat veta när mitt hjärta krossades första gången
5 saker att komma ihåg när ditt hjärta krossas
Så går du vidare när du har blivit dumpad

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar