Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Hur har vi sex första gången?”Signaturen "Lisa" är oskuld och nervös för första gången med sin tjej. FRIDAs expert Jenny ger tips och råd!

”Hej Jenny! Det här är en riktig nödsituation! Jag är lesbisk och vill förlora min oskuld till min flickvän och hon vill också ha samlag med mig. Jag vet inte direkt hur jag har det med en tjej och om olika ställningar och positioner. Kan du hjälpa mig? /Lisa”

Annons

Jenny svarar: Hej Lisa! Oroa dig inte, en av de bästa grejerna med sex är att det är helt nytt med varje ny person, oavsett kön. Det är omöjligt att veta vad någon annan gillar så det är bara att testa och se.

Låt första gången handla mer om att vara nära varandra, visa hur mycket du tycker om henne och ta er tid att vänja er vid att vara så intima. Smek, kyss och utforska varandra. De flesta ställningar går utmärkt att göra oavsett partnerns kön, punkterna som gör det hela extra skönt är de samma.

Inget är perfekt första gången, men så länge du lyssnar noga på hennes signaler och själv visar vad du gillar så kommer det att gå jättebra. Lycka till!

Med kärlek, Jenny

Läs också:
”Jag är redo för sex – men hur gör jag?”
”Han vill ha nakenbilder”
”Tänk om han upptäcker att jag är oerfaren och oskuld?”

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar