Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Hur får jag orgasm?”Hur lyckas du egentligen med att få orgasm? FRIDAs expert Jenny delar med sig av sina bästa tips och tricks!

”Hej!
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ett år och har sex regelbundet. Vi försöker varje gång att få mig att komma, men ingenting funkar. Brukar försöka onanera hemma men hittar aldrig något skönt, det är bara skönt när han gör saker på mig. Finns det ingenting jag kan göra för att lyckas komma?”
/ Tjejen

Annons

Läs mer: 16 saker du inte visste om orgasm (som du vill veta!)

Jenny svarar: Hej! Tricket gällande orgasmer är att hjärnan måste vara med. Många tjejer tycker det är svårare att komma då man är trött, ledsen eller stressad och det är ju för att hjärnan har annat att tänka på då. Visst handlar mycket om bra teknik och att pricka rätt, men för att ge dig så bra förutsättningar som möjligt så måste du vara helt och hållet närvarande.

Fortsätt att utforska din kropp på egen hand men se till så att du inte behöver oroa dig för att någon kommer in i rummet eller liknande. Det stör koncentrationen. Börja titta efter filmklipp du gillar eller läs en erotisk novell (googla!). Skapa fantasier i huvudet som tänder dig. Utveckla fantasierna så att du enkelt kan plocka fram dem då du vill känna dig lite sugen, så kommer det bli lättare för varje gång. Gällande sexet med din kille så är tricket ofta att kombinera klitorisstimulans med penetrering och att våga berätta vad som känns skönt så att han kan göra det oftare.

Med kärlek, Jenny

Läs fler Fråga FRIDA:
Fråga FRIDA: ”Hur smeker jag min kille?”
Fråga FRIDA: ”Han vill ha nakenbilder”
Fråga FRIDA: ”Jag blir äcklad av onani”

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar