Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Är jag oskuld eller inte?”Vad räknas som sex och hur vet man egentligen om man fortfarande är oskuld? FRIDAs expert Jenny svarar och ger råd!

”Hej! Jag och min kille var tillsammans i fyra månader och hade sex för första gången. Jag tror att jag själv inte var redo för det gjorde ont och vi är inte ihop längre. Kan jag säga att jag inte är oskuld nu? Jag vet inte jag ska berätta för min nästa kille. /Issa”

Annons

Jenny svarar: Hej Issa! Man brukar säga att du är oskuld fram till dess att du har haft sex med någon, men om vi ska vara helt ärliga så är det ju ingen som har med det att göra, eller hur?

FRIDAs läsare berättar: ”Så var det att ha sex första gången”

Vill du inte berätta att du har varit med en annan kille (för att det inte alls var en så kul upplevelse) så gör inte det. Nya grabben har för övrigt inte rätt att veta vem, eller vilka, du har haft sex med eller inte.

Du behöver aldrig berätta något privat bara för att någon frågar. Det enda du behöver komma ihåg är att köra om det känns bra, och annars resa dig och gå därifrån. Alltid. Oskulden är bara så viktig som du gör den till.

Med kärlek, Jenny

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Fråga FRIDA:
”Jag är redo för sex – men hur gör jag?”
”Jag vill ha fler onani-tips”
”Hur ofta är det normalt att ha sex?”

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar