Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Är han värd en chans till?”Är personen värd en andra chans om hen dumpar dig för en annan? FRIDAs expert Jenny svarar på dina frågor om sex och kärlek.

”Hej! Killen som jag var kär i dumpade mig för, som han sa, sin livs kärlek (konstigt, vi är ändå bara 14 år). Jag tror inte att det kommer hålla. Om jag känner honom rätt så kommer han snart att skriva och be om förlåtelse och vilja bli ihop igen. Är han värd en chans till?”
/M

Annons

Läs också: Kärleksproblemen vi alla behöver hjälp med (här är svaren!)

Jenny svarar: Hej M! Skriv ett brev till dig själv i dag och beskriv hur ledsen du är, hur sviken du känner dig och rada upp alla hans dåliga sidor (jodå, de finns där). Skriv också ner sämsta tänkbara scenario för din framtid om du skulle ha fortsatt dejta honom, till exempel att han alltid skulle spana efter en ny kärlek i stället för att ha full fokus på dig. Läs brevet så fort du vacklar! Han är absolut inte värd en chans till, ett sådant förtroende är svårt att bygga upp igen och du har helt klart för många andra killar framför dig för att lägga tid på den här tönten. ”Livs kärlek” efter en vecka? Nja!

Med kärlek, Jenny

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Läs också:
Guide: Så hanterar du att ditt ex går vidare
5 saker att komma ihåg när ditt hjärta krossas
19 smarta anledningar att vara singel i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar