Annons

Annons

Fifth Harmonys chockbesked: ”Vi kommer splittras”Dinah Jane från Fifth Harmony har sagt vad ingen av oss vill höra.

Trots att Fifth Harmony är mångas favoritband menar tjejerna att det inte kommer att vara för evigt. I en intervju med EuropaFm fick Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane, Camila Cabelo och Lauren Jauregui svara på frågor från fansen, och svaret frågan ”Hur ser era liv ut om fem år” gav många Harmonizers panik.

Annons

”Vi har varit tillsammans i ungefär tre år nu, och när vi ser tillbaka på allt… Vi är väldigt, väldigt glada med vad vi har åstadkommit. Men från och med nu hoppas vi att vinna fler priset tillsammans. Kanske göra mer musik ihop också. Men jag känner att vi förmodligen kommer att splittras sen. Det är sanningen”, sade Dinah.

De andra tjejerna kommenterade inte Dinahs uttalande under intervjun, men Camila har själv pratat om att Fifth Harmony kommer att splittras.

”Jag tror vi alla känner det. Vi skulle ljuga om vi sade att allt det här är perfekt, som om vi har kommit överens med albumen och hur musikvideorna ska se ut. Det är nog enklare för band som har hittat varandra, men för band som är ihopsatta är det svårare”, sade Camila i en intervju med Latina magazine.

När bandet eventuellt splittras har de ännu inte avslöjat.

Läs också:
Så söta! Shawn Mendes och Camila Cabelo fortsätter flörta
Lista: Här är kändisarnas privata Snapchat-konton
What? Här avslöjar Fifth Harmony sin favoritkille i One Direction

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar