Annons

Annons

Fem tips för att göra sex bättreSex är (självklart) inte bra och underbart från första början. FRIDA listar tipsen som gör sex bättre - och som får dig att känna dig mer självsäker!

Till att börja med; sex är precis som allt annat, övning ger färdighet. FRIDA ger dig fem enkla knep som gör sex bättre och som får dig att lära känna din kropp, för att veta vad du själv vill ha.

Annons

1. Förtroende är nyckeln
Det viktigaste, framför allt, är att du och din partner känner att ni kan lita på varandra. Är du obekväm med personen du ska ha sex med kan det vara svårt att slappna av och ha kul.

2. Kommunicera
Känner du att ni kan prata om allt så är det stor sannolikhet att ni kan berätta för varandra vad som är skönt och inte. Var inte rädd för att fråga, det visar att du bryr dig.

Fråga FRIDA:
”Tänk om han upptäcker att jag är oskuld?”
”Jag vill bli av med oskulden”
”Är jag gravid?!”

3. Lär känna dig själv
Om du har koll på vilka punkter på din kropp som triggar igång dig och hur de ska beröras så kan du visa din partner precis hur du vill att det ska gå till.

4. Älska din kropp (och din partners!)
Ja, det kanske låter klyschigt, men det finns inget sexigare än någon som släpper allt som har med utseende att göra och låter lusten ta över. Det visar att du verkligen är där i nuet och struntar i allt annat.

5. Var lekfull
Testa något nytt, om du känner dig bekväm med det. Det är spännande att utforska varandras kroppar och lära sig nya saker om dig själv och din partner. Det finns en mängd sexleksaker som kan göra leken mellan lakanen ännu mer lustfylld.

Läs mer om sex och relationer:
Så botar du dina sexnojor (en gång för alla!)
4 sköna onanitips med saker du har hemma
Så går du vidare när du har blivit dumpad

Annons
Annons


AnnonsLaddar