Annons

Annons

Fem tankar alla har efter senaste Pretty little liars-avsnittet

PRETTY LITTLE LIARS - "The Wrath of Kahn" - When the typical methods of sleuthing aren't working, one of the girls decides to take matters into her own hands in "The Wrath of Kahn," an all-new episode of Freeform's hit original series "Pretty Little Liars," airing TUESDAY, AUGUST 23 (8:00-9:00 p.m. EDT). (Freeform/Eric McCandless) TROIAN BELLISARIO



Säsongsfinalen av Pretty little liars närmar sig. Efter senaste avsnittet undrar vi fortfarande vem som är Mary Drakes bortadopterade barn och om Aria och Ezra kommer hitta tillbaka till varandra.

OBS! Artikeln innehåller spoilers och handlar om säsong sju avsnitt nio.

1. Tänk om det hade blivit Aria och Jason i stället?
Det har alltid varit flörtigt mellan Aria och Jason och de har kysst varandra tidigare. I senaste avsnittet fick vi även se en flashback som visade att de till och med haft ett förhållande (som ingen vet om!). Även om Aria och Ezra med största sannolikhet kommer gifta så måste vi erkänna att hon passade ganska bra ihop med Jason också.

Annons

2. Varför var Noel i dockhuset?
Spencer och Emily hittade ett USB-minne hemma hos Noel (att de bröt sig in utan dåligt samvete och letade runt utan att vara rädda för att bli påkomna är en annan diskussion) med filmklipp på tjejerna från när de var inlåsta i dockhuset. Vi får se att Noel häller ut fejkblod på Spencer och att det är klart och tydligt att han jobbat för eller med Cece. Den stora frågan är nu varför han gjorde det?

Missa inte: Sjuka teorin om Spencer och Mary Drake

3. Är Noel Mary Drakes andra barn?
Jason och Aria fick tag i adoptionspapper på Mary Drakes andra barn. Dessvärre var all viktig information överstruken men det som syntes var att Noels pappa, Steven Kahn, var domare i fallet. Det fick dem båda att tro att Mary är Noels biologiska mamma. Men hur troligt är det att man är domare i ärendet där man själv adopterar ett barn? Med största sannolikhet är det Uber A som vill få tjejerna att tro att det är så. Det okända barnet lär vara okänt ett tag till.

4. Kan Spencer ha hittat en ny kärlek?
När du minst anar det dyker kärleken upp och det verkar som att det är precis det som hänt Spencer. Trots att hon inte är redo för ett nytt förhållande efter Caleb verkar polisen Marco minst sagt intresserad av henne. Vi håller tummarna för att serien har ett nytt kärlekspar på gång, och att Marco är lika snäll som han hittills verkat (men det är PLL och allt kan hända). #sparco FTW!

5. Hur kommer det gå för Hanna?
De andra tjejerna var inte redo att peka ut Noel som Uber A, det var däremot Hanna och därför tog hon saken i egna händer och började följa efter honom. Efter att ha försökt droga Noel slutade avsnittet med att hon slog ner honom bakifrån. Som vi sett tidigare brukar det aldrig sluta bra när en av tjejerna ger sig ut på uppdrag på egen hand.

Mer om PLL:
19 saker från PLL som du helt glömt bort
19 saker du nog inte visste om Pretty little liars
Test: Vem i Pretty little liars är du?

Foto: Freeform

Annons
Annons


Annons



Laddar