Annons

Annons

Fem plagg som är perfekta att bära på första dejtenAtt vara nervös inför en dejt är helt naturligt men att välja rätt kläder får dig att slappna av. Här listar vi fem plagg som gör dig on point på första dejten.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. Du som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att handla på nätet. Läs mer här.

1. Bär något rött
En studie som publicerats i European Journal of Social Psychology visade att personer som bar rött på en date ansågs mer attraktiva än andra. Färgen röd utstrålar kärlek, passion, lägger sig lätt på minnet och inger respekt.
918617-0046_7
Röd klänning från NLY Trend.

Annons

2. Bekväma skor
Om du inte brukar ha högklackade skor bör du verkligen inte ha det på dejten. Att välja ett par bekväma skor, som ett par boots eller sneakers, kommer göra att du känner dig mer avslappnad och kan gå utan att vara rädd för att ramla.
030964-0014_7
Boots från Selected Femme.

Läs också: Trenden håller i sig: här är vårens snyggaste bomberjackor

3. Det DU själv valt
Även om du vet att din crush gillar tjejer med tighta klänningar så ska inte DU bära det för hens skull. Om du bär det som du själv trivs i kommer du att se mycket mer självsäker ut. Välj hellre en vanlig t-shirt med tryck som du trivs i än en crop top som du går och drar i för att slippa visa magen.
040141-0082_7
T-shirt från Vero Moda.

4. Utstickande plagg
Visst, det kanske låter läskigt att sticka ut när du är så nervös att du helst vill synas så lite som möjligt. Men vill du göra ett intryck på din dejt och få hen att minnas dig så är det utstickande plagg som gäller. En mönstrad top eller ett par midjehöga oversize-byxor är perfekta.
280795-0509_7
Jacka i leopardmönster från River Island.

5. Outfit 2.0
Kombinationen jeans, vita sneakers, en top och en stickad kofta = outfiten som funkar i ALLA lägen, vi lovar!

kollaggeeee
1. Topp från Nelly.
2. Kofta från Only.
3. Skor från NLY Shoes.
4. Jeans från Gina Tricot.

Läs också:
10 trendiga skor till våren som finns i butik redan nu
12 snygga väskor just nu
21 snygga sammetsklänningar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar