Annons

Annons

Fem anledningar till att älska Tyler PoseyHan kan få oss att skratta tills vi blir hesa och gråta bara av tanken på att hans karaktär i Teen Wolf skulle skadas. Därför älskar vi Tyler Posey.

1. Han är Teen Wolfs största fan
I flera intervjuer har Tyler Posey själv berättat att han älskar Teen Wolf – och det ryktas om att han själv ska bli regissör för serien eller för en spin off.

2. Han älskar musik
Tyler har en YouTube-kanal där han postar covers och egna låtar han skrivit under namnet Music for your ears to bleed to. Och för att slänga in sin humoristiska sida har Tyler även uttryckt att han vill bli en del av Blink 182. När det gick rykten om att bandets sångare och gitarrist Tom DeLonge skulle sluta twittrade Tyler:
– Jag är redo att ta mig an den platsen. Jag har övat i 23 år.

Annons

3. Han ger gulliga kärleksråd
Hans karaktär Scott i Teen Wolf har svårt att uttrycka sina känslor för Kira och förstår inte riktigt om de är ett par eller inte.
– Det är svårt att vara helt ärlig mot någon som du gillar. Om du verkligen diggar personen och är ganska nervös och inte riktigt bekväm kring hen än, så är det svårt att säga ”Vad är vi? Är vi tillsammans? Dejtar vi? Eller vad?”, säger han till HollywoodLife.

kira scott

4. Han är en riktig prankster
Det är inte så svårt att förstå att Tyler är en charmig kille som alltid har någonting lurt på gång.
– Det är seriöst under inspelningarna när vi måste vara seriösa, men Tyler Posey är verkligen en prankster. Han gör alltid någonting för att höja energin, speciellt om det finns några kameror runtomkring. Han går runt och letar efter folk som han kan skrämma för att fånga deras reaktioner på film, säger Cody Saintgnue, som spelar Brett i Teen Wolf, till LVLten magazine.

Läs också: Allt du måste veta om Teen Wolf säsong 6

5. Han började som barnstjärna
Det var redan år 2002 som Tyler syntes på bioduken för första gången. Han spelade Jennifer Lopez son i Kärleken checkar in det året. Som barnstjärna sökte han ofta samma roller som Taylor Lautner och förlorade även rollen som Jacob i Twilight-serien till honom. Men ingen nöd på Tyler som i stället slog igenom i Teen Wolf.

tyler posey nar karleken checkar in

Tyler Posey som barnskådis.

Läs även:
Då har nya säsongen av Teen Wolf premiär (och därför är det så sorgligt)
Teen Wolf-stjärnan spelar prins i en ny Disney-serie
Teen Wolf-skådisen får en roll i en annan tv-serie

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar