Annons

Annons

Fansens fem bästa teorier om nästa säsong av Pretty little liarsVi lämnades med en rad frågor efter sista avsnittet av säsong 6a av Pretty little liars. Här är fem av fansens bästa teorier inför fortsättningen.

I januari kommer vi att få hoppa fem år framåt i handlingen av Pretty little liars. Många fans spekulerar redan på nätet om vad som kommer att hända – och FRIDA har listat fem populära teorier just nu.

Annons

1. Charlotte har blivit mördad och någon vill sätta dit tjejerna
cece
Vi vet redan att något händer som gör att alla tjejer återvänder till Rosewood, men hittills famlar vi fortfarande i mörkret om vad detta något är. The PLL TheoristTumblr tror att det är en begravning som för samman tjejerna igen, men inte vilken begravning som helst, utan Ceces begravning. Tanken är att ”det/den nya onda” försöker att sätta dit tjejerna för hennes död, och därmed börjar tortyren. Igen.

Läs också: 24 frågor vi vill ha svar på efter sista PLL-avsnittet

2. Sara Harvey är Hannas tvillingsyster
sara harvey
Många fans var mindre glada över att få reda på att Sara Harvey hade samarbetat med Cece som både Red Coat och Black Widow. Tumblr-användaren Drake-DiLaurentis tror att Saras historia i Rosewood går ännu djupare… Kontot menar att det alltid är Hanna som har fått utstå mest tortyr från A, vilket var logiskt när Mona var A. Men när Cece stal spelet så kan man ju undra varför hon fortsatte att vara värst mot Hanna? Cece avslöjade att Sara har varit hennes medbrottsling i alla år, men vad var egentligen Saras motiv till att hjälpa? Drake-DiLaurentis tror att Sara är Hannas tvillingsyster, som precis som Cece längtade efter en relation med sin syster och skyllde på henne för det liv hon inte hade.

Läs också: I. Marlene King avslöjar vad som händer efter tidshoppet i PLL!

3. Spencer har en tvilling

Chamber drama rehearsal this morning on the #PLL set, directed by Paula Hunziker.

Ett foto publicerat av Norman Buckley (@norbuck)

Tvillingteorin har pågått i flera år nu, men den mest trodda teorin var att A var Alisons tvilling. Nu när vi vet att A inte är en tvilling (om det är nu är Cece som är A…) öppnar det upp för att en annan karaktär kan ha en tvilling – Spencer! Tumblr-användaren Ophelia The Fluffy Unicorn har inte mycket bevis för sin teori, bortsett från ett SJUKT obehagligt foto på Instagram. Bilden är tagen behind the scenes på inspelningen och visar Spencer som står i ett vardagsrum med sin mamma, syster och några som arbetar med produktionen. Men i bakgrunden ser du en tjej som ser ut precis som Spencer, hon har även samma look som Spencer har i #5YearsForward. Så, vem är hon?! Visst, det kan vara en stuntman, men då brukar de bära exakt samma kläder som den person de ska låtsas vara. Kan detta betyda att Spencer har en tvilling…?

Läs också: Här är första bilden från nästa säsong av PLL (+ spoilers!)

4. Cece är inte A
pll
Många fans blev besvikna över PLL’s största avslöjande hittills (att Cece är A) och inte helt utan anledning. På något sätt hängde det hela inte riktigt ihop! Om Cece så desperat ville ha en relation med sin syster, varför då tortera henne under en så lång tid? Bara för att det var kul? Tumblr-användaren Book Stained Soul köper inte den förklaringen. I början av Game Over, Charles säger Cece: ”Min mamma säger alltid att ingenting är mer trovärdigt än en riktigt bra lögn. Vi behöver bara komma på en bra historia. Något fantastiskt och förödande på samma gång”. Vad händer om Ceces berättelse bara är en lögn? Det är nämligen vad Book Stained Soul föreslår. När allt kommer omkring så visste Cece att Alison och de andra tjejerna hade letat efter ett svar på vem A var så länge, och eftersom hon var desperat efter att ha en relation med Ali kanske hon bara sa att hon var A för att komma dem nära. Och om Cece inte är A så skulle det vara meningsfullt för PLL att fortsätta!

Läs också: 8 tips till dig som är övertaggad på nästa säsong av Pretty Little Liars

5. Mona är verkligen död och hennes tvilling tog hennes plats
pll
Monas död i säsong fem var en av PLL’s mest chockerande ögonblick någonsin! Så hur många fans blev inte totalt chockade (igen!) när det visade sig att Mona fortfarande levde? Det gick inte ihop. Hon förlorade hur mycket blod som helst, men lyckas ändå överleva? Twitter-användaren @lynn5432lynn5432 anser att det är omöjligt att Mona skulle ha överlevt det där, och att det egentligen är hennes tvilling som är tillbaka i Rosewood.

Foto: All Over Press och Tumblr

Annons
Annons


Annons
Laddar