Annons

Annons

Fansen rädda efter Liams sjukdom: ”Gör han en Zayn?!”Efter den inställda konserten i Belfast fruktar många fans att Liam Payne håller på att "göra en Zayn".

Konserten i Belfast tidigare i veckan slutade i tårar för många One Direction-fans, som möttes av meddelanden på tv-skärmar över hela arenan där killarna meddelade att Liam Payne hade blivit akut sjuk, och att spelningen var inställd. Insatta källor menar att deras oväntade beslut handlade om att Liam bröt ihop bakom scenen på grund av stress.

Annons

”Han var inte i tillräckligt bra form psykiskt för att gå upp på scenen. Han bröt ihop totalt”, förklarar en källa för The sun.

Gilla FRIDA på Facebook

Läs mer: One Direction ställde in konsert – Liam är akut sjuk

På Twitter har många fans börjat spekulera i att allt påminner om när Zayn Malik lämnade bandet tidigare i år.

”Okej, tänk om Liam slutar nu, precis som Zayn gjorde”, skrev ett fan på Twitter. ”Det här påminner jättemycket om tiden innan Zayn lämnade bandet”, skriver en annan.

Förmodligen handlar det helt enkelt om en panikångestattack – som man självklart ska ta på allvar. Vi hoppas att Liam tar situationen på allvar och verkligen tar vara på pausen för att rå om sig själv, och att han tar itu med sin stress.

Lyssna: Här är One Directions nya samarbete

”Tack för alla trender på Twitter och alla fina meddelanden ni har skickat. Ni visar verkligen hur fantastiska ni är. Som jag sade mår jag mycket bättre nu och jag kan knappt vänta på att få uppträda igen och gottgöra er sen”, skrev stjärnan efter den inställda spelningen.

Läs också:
Se One Directions nya musikvideo ”Perfect”
Så låter 1D:s singel Perfect och Taylor Swifts låt Style ihop
Liam Payne: ”Zayn passade aldrig riktigt i One Direction”

Källa: Toppgirl.no

Annons
Annons


AnnonsLaddar