Annons

Annons

Fansen kräver att Justin Bieber avbryter turnénJustin Bieber har redan ställt in alla M&G, men nu kräver flera fans att Bieber avbryter turnén efter att hans mentala problem blivit kända!

Justin Bieber har synts mycket i media runtom i världen den senaste veckan sedan han bestämde sig för att ställa in alla M&G under turnén. Anledningen till att Bieber ställer in är för att han inte mår särskilt bra och vill lägga sin energi på konserterna.

Annons

Läs mer: Justin Bieber ställer in alla M&G under turnén

”Att träffa alla fans dränerar mig på energi och det gör det svårt för mig att prestera under konserterna”, skrev han på Instagram.

Gilla FRIDA på Facebook

justin bieber

Justin uppträdde i LA för några kvällar sedan och då fanns bland andra ex-flickvännen Selena Gomez i publiken, vilket såklart fick stor uppmärksamhet. Under konserten gästade även Skrillex, men mitt under showen försvann Justin från scenen och kom inte tillbaka. Fansen blev väldigt oroliga eftersom han tidigare under konserten berättat att han hade en dålig dag och var upprörd.

Läs mer: 14 saker du inte visste om Justin Bieber (som du vill veta!)

Direkt när showen var slut skapade Beliebers hashtaggen #cancelPurposetour för att visa att de bryr sig mer om hur Justin mår än vad de bryr sig om att få se honom live under turnén.

Än så länge finns det inga uppgifter om att Justin kommer att ställa in eller skjuta upp turnén. Vi hoppas att han mår bättre snart och att turnén fortgår som planerat!

Mer om Justin Bieber:
Se Justin Bieber sjunga ”Sorry” i bar överkropp
Kourtney Kardashian talar ut om relationen med Justin Bieber
Här blir Justin Bieber chockad av fansen

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar