Annons

Annons

Fangirl blev tillsammans med sin idol Jake T Austin (fanfiction på riktigt!)Hon är beviset på att fanfiction faktiskt kan bli verklighet! 22-åriga fangirlen Danielle Ceasar blev nämligen tillsammans idol Jake T Austin.

Danielle Ceasar är 22 år och bor i New York. Precis som många andra har hon och har haft flera idoler genom åren, och under 2009 började hon twittra till Jake T Austin, känd från bland annat Wizards of Waverly Place. Jake har en stor fanbase i USA med ungefär 1,3 miljoner följare på Instagram och 3,5 miljoner följare på Twitter. Så kort och gott – han är rätt svår att få tag på.

Annons

Fråga FRIDA:
”Tänk om han upptäcker att jag är oskuld?”
”Jag vill bli av med oskulden”
”Är jag gravid?!”

Men 2009 när allt började lät Danielle precis som vilken annan fangirl som helst. Hon gillade hon verkligen och hade affischer uppsatta föreställandes honom i sitt rum. Allt hon drömde om var att träffa honom.

jake t austin flickvanfanfiction pa riktigtfanfiction 2016

När han hade en fanträff på Planet Hollywood år 2012 fick Danielle äntligen träffa sin idol. Men vad hon inte visste då var att det också var första gången hon träffade sin framtida pojkvän.

austin danielle fangirl

Danielle har fortsatt hylla Jake i sociala medier, och lyckan var total när han började följa henne. Sedan tystnade det från hennes sida – och för ett tag sen fick vi se varför.

fangirl 3fangirl 4

”Allas kärlekshistoria är vacker, men vår är min favorit”, skrev hon för två veckor sedan på Instagram och visade upp ett kollage på henne och Jake. Även Jake tog till Instagram för att hylla sin flickvän. ”Jag är galen i henne”, skrev han.

ALLTSÅ HUR GULLIGT?! Han valde henne, av alla fans, och bevisar att det faktiskt går att dejta ett fan. Nu hoppas vi att de lever lyckliga i alla sina dagar!

Läs mer om sex och relationer:
Så botar du dina sexnojor (en gång för alla!)
4 sköna onanitips med saker du har hemma
Så går du vidare när du har blivit dumpad

I'm crazy for her.

Ett foto publicerat av Jake T. Austin (@jaketaustin)

Every love story is beautiful, but ours is my favorite ?

Ett foto publicerat av ∂αиιєℓℓє ? (@danielle_ceasar)

Annons
Annons


Annons
Laddar