Annons

Annons

Så lyckas du fånga Pikachu i Pokémon Go

Så lyckas du fånga Pikachu i Pokémon Go.Har du ännu inte lyckats fånga Pikachu i spelet Pokémon Go? Här är FRIDAs bästa tips som hjälper dig att fånga det gula lilla monstret!

Många som spelar Pokémon Go vill fånga in Pikachu, eftersom det är den Pokémon som utan tvekan är mest populär. Det lilla monstret är en Pokémon som tillhör de lägre levlarna, och du kan till och med få den i ett ägg som endast kräver att du går två kilometer.

Annons

De flesta ägg som kräver att du går två kilometer brukar dock innehålla Rattatas eller Pigeys, men om du har tur blir det en Pikachu. Om du tröttnar på att vänta så finns det andra knep att ta till under din Pokémonjakt.

Läs mer: Hur byter man lag i Pokémon Go? FRIDA har svaret!

Precis som du enklast hittar vatten-Pokémon nära sjöar och hav, så hittar du Pikachu nära elektriska källor, som elkraftverk. Även muséer, som Tekniska muséet, ska vara bra ställen att leta på. Tänk dock på din säkerhet när du spelar, det är definitivt inte värt att du riskerar att skada dig bara för att fånga Pikachu!

Glöm inte heller bort att hålla koll nere i det högra hörnet för att se om den kanske rentav är i närheten. Happy hunting!

Läs mer om Pokémon Go:
Hur spelar man Pokémon Go? Här är allt du behöver veta!
Pokémon Go: De absolut roligaste bilderna från spelet
Pokémon Go – allt du behöver veta om spelet
Hur fuskar man i Pokémon Go? Här är alla tips och tricks!
OMG! Pokémon-donuts med Nutella

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar