Annons

Annons

Exklusivt på FRIDA: Det gör Marcus & Martinus i Sverige just nu

Marcus & Martinus är i Sverige - här är deras schema.Just nu befinner sig Marcus & Martinus i Sverige för en snabbvisit. FRIDA vet vart killarna befinner sig under hela Sverigebesöket.

Marcus & Martinus har snabbt blivit FRIDAs nya favoriter. De norska tvillingarna från Trofors i Norge blev kända 2012 när de vann norska Lilla Melodifestivalen med låten To dråper vann. Nu gör de succé med låten Elektrisk (ft. Katastrofe) och kommer till Sverige för två konserter i sommar på Gröna Lund den 27 juni.

Annons

I dag har Marcus & Martinus hängt på FRIDA-redaktionen, och vi vet vad killarna ska göra härnäst under Sverigebesöket.

Under torsdagen reste Marcus & Martinus till Sverige från lilla Trofors i Norge. Killarna har bott på hotell i centrala Stockholm och under fredagen har de ett fullspäckat schema att följa, med allt från intervjuer till tv-inspelningar. Dessutom passade killarna på att ta över FRIDA-redaktionen (kolla in FRIDA på Snapchat och Periscope – vi heter @tidningenfrida för att se backstagematerial).

– De vill äta tacos till lunch, förklarar Nina Thorsell från deras skivbolag för FRIDA, som har hand om killarnas Sverigebesök.

I morgon ska de ha ett exklusivt fanevent i Stockholm speciellt inbjudna och på lördagseftermiddagen bär det av till Göteborg. Kvällen blir lugn och skön och de hoppas hinna gå ut och äta middag och mysa på kvällen.

– Vi gillar att vara i Sverige och vi älskar svenskt godis, säger Marcus & Martinus till FRIDA.

På söndagen äger Marcus & Martinus andra fanevent rum i Göteborg och sen lider Sverigebesöket mot sitt slut. På kvällen åker de hem till Norge igen och vi längtar SÅ mycket tills de kommer tillbaka igen!

Läs mer om Marcus & Martinus:
Video: Marcus & Martinus i FRIDAs chubby bunny challenge
Video: Häng med på Marcus & Martinus dansskola
Marcus & Martinus kommer till Sverige för en konsert

Foto: Sony Music Sweden

Annons
Annons


AnnonsLaddar