Annons

Annons

Exklusiv intervju med Awkward-stjärnan Jillian Rose ReedHon spelar Tamara i tv-serien Awkward. För FRIDA delar Jillian Rose Reed med sig om sin mest awkward händelse och hennes bästa pepp-tips.

Jillian Rose Reed om…

… att växa upp med tv-serien Awkward:
– Det har varit en av de mest roliga upplevelserna i hela mitt liv. Nu för tiden är det inte många serier som håller längre än en eller två säsonger. Vi har varit med i fem år och hela teamet är som en enda stor familj, säger Jillian Rose Reed till FRIDA.

Annons

… vad som händer under säsong 5B:
– Det utspelar sig ett år framåt och du kan se att mycket har förändrats. Tamara kommer tillbaka som en sofistikerad äldre version av sig själv och det skapar lite problem mellan henne och Jenna.

”Fansen gillar när vi är elaka mot varandra”

… Tamaras förändring:
– Jag ser mest fram emot hennes nya vänskapsrelation till Sadie. Molly Tarlov som spelar henne är en av mina bästa vänner och att få utveckla deras relation är någonting som vi har velat göra under alla dessa år. Fansen gillar oss ihop, de gillar när vi är elaka mot varandra så förhoppningsvis gillar de oss som vänner också.

Missa inte: FRIDAVLOGGEN – bakom kulisserna på The Fooo Conspiracys spelning för MTV

… sitt mest awkward moment?
– När jag var 17 år hade en kompis precis tagit körkort och skulle plocka upp mig. Hon sms:ade och sa att hon stod utanför. Jag öppnar dörren och såg ett par smörgåsar ligga på passagerarsätet så jag puttade bort dem och sa en kommentar om att hennes bil var så skitig. Sedan tittar jag upp och ser att det inte var min vän. Det var så pinsamt!

”Hitta någonting som du inte kan leva utan”

… sitt bästa pepptips till unga tjejer?
– Det är viktigt att hitta någonting som du älskar med varje ben i din kropp. Det känns som att vissa personer i min omgivning inte nödvändigtvis gör det som de vill göra. Nu känns det som att vi befinner oss i en värld där det är accepterat att du ska följa dina drömmar. Hitta någonting som du absolut inte kan leva utan och se till att hitta ett sätt att förverkliga det. För jag tror inte att du kan bli riktigt lycklig om du inte gör det.

Psst! Awkward säsong 5B har premiär den 16 mars på MTV.

FullSizeRenderFRIDAs reporter Sara Jergard träffade Jillian Rose Reed när hon var i Sverige.

Läs också:
Isac Elliot: Jag blir lätt förälskad
Nu kommer äntligen High school musical 4
Därför har Niall Horan inte hittat kärleken

Foto: MTV

Annons
Annons


AnnonsLaddar