Annons

Annons

Eric Saade hyllas efter inlägg om sexuella trakasserierFantastiska Eric Saade står upp för tjejers rätt i ett klockrent inlägg på Facebook.

De senaste dagarna var sociala medier fullkomligt svämmat över av smarta inlägg från folk som, en gång för alla, vill sätta stopp för sexuella trakasserier mot tjejer. En av de som visar sitt stöd är artisten Eric Saade, som hyllas på Facebook efter sin text.

Annons

”Den kvinnliga kroppen är väldigt vacker. Men den är ingen jävla allmänrätt! Till alla äckliga män som smutsar ner vårt samhälle genom att sexuellt ofreda tjejer… Ni har inte ens tillräckligt med värdighet att få kalla er för män. Ni är parasiter. Må ni förbli olyckliga för alltid”, skriver han i inlägget, som har gillats närmare 24 000 gånger.

Gilla FRIDA på Facebook

Många av Erics följare hyllar honom i kommentarsfältet. ”Det behöves fler offentliga personer som du som ställer sig upp och vågar säga ifrån”, skriver Johan. ”Alla kändisar borde utnyttja sitt kändisskap för att lyfta viktiga frågor och försöka göra skillnad i världen!”, fortsätter Jennie.

Go, Saade!

Psst! Läs även vår systertidning SOLOs krönika ”Det är ingen komplimang att bli tafsad på” om samma ämne.

Läs också:
Fangirl blev tillsammans med sin idol Jake T Austin (fanfiction på riktigt!)
Beauty-vloggaren berättar öppet om sin depression i en rörande video
Så funkar Peach – appen som alla pratar om

Annons
Annons


AnnonsLaddar