Annons

Annons

Directioners är oroliga – ska Harry Styles lämna One Direction?

harry styles gör solokarriärFRIDA har tidigare skrivit om att Harry Styles ska göra solokarriär. Nu är det avslöjat hur många soloskivor han ska släppa, samt vad hans skivkontrakt är värt.

Det är redan känt att Harry Styles väljer att satsa på sin solokarriär nu när One Direction har paus. Han har, precis som Zayn Malik gjorde före honom, skrivit på ett skivkontrakt på egen hand utan sina bandkompisar.

Annons

Det som är lite märkligt med det här, som får många Directioners att oroa sig, är att Harry har lovat företaget Columbia att släppa tre soloskivor. Många undrar därför hur han ska kunna producera tre skivor innan One Direction är tänkta att återförenas?! Det finns en oro inför att Harry kanske inte kommer att vara en del av bandet längre, utan att han lämnar för att satsa på sin egen karriär.

För att Harrys solokarriär ska löna sig måste han sälja fem miljoner exemplar – hans solokarriär är nämligen värd hela 670 miljoner kronor! Vi hoppas givetvis att Harry kan göra solokarriär utan att lämna bandet bakom sig.

Är du orolig över att Harry Styles lämnar One Direction?

Läs mer om Harry Styles:
Se nya bilden på Harry Styles korta hår
13 frisyrer Harry Styles har haft (som vi aldrig glömmer!)
Svenska Alexander är en kopia av Harry Styles

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar