Annons

Annons

Det säger färgen på ditt läppstift om hur du är som personVisste du att ditt val av läppstift säger en hel del om dig som person? Kolla in alternativen för att se vad din färg säger om dig!

Kör du nude som Gigi Hadid, ljusrosa som Blake Lively, chockrosa som Lucy Hale eller kanske klarrött som Kendall Jenner? Spana in alternativen nedanför.

Nude
nude lappstift
Du väljer inte bara ett säkert kort när det gäller din make up, du är också en person som trivs i din comfort zone. Det här behöver inte betyda att du inte är modig eller initiativtagande som person. Det betyder bara att du hellre är safe than sorry. När du ser tillbaka på dina bilder från tonåren kommer du aldrig behöva ta fram skämskudden. Du var alltid flawless!

Annons

Ljusrosa
May 15th, 2014 - CannesBlake Lively attends the Cannes Film Festival.
Du är en riktigt stilsäker tjej som hellre tänker tidlöst än trender. Du vet vad du vill ha, både när det gäller ditt smink och vad du vill ha i livet. Du är medveten och föredrar att ha både en städad look, som ett städat rum. Kan vi gissa att du gärna matchar dina ljusrosa läppar med en snygg manikyr på naglarna också?

Starkt rosa
chockrosa lappstift
Färgsprakande och full av energi – vilken pingla du verkar vara! Du vågar inte bara sticka ut i ditt val av läppstift, du matchar det också med en färgglad outfit och ett strålande humör, eller hur? Du vågar ta ut svängarna, och du vet verkligen hur man har kul! Alla borde vilja ha en så glad och härlig tjej som du i sitt squad.

Rött
rott lappstift
Mystik och glamour färgar inte bara av sig i ditt val av läppstift, utan också när det gäller hur du är som person. Du är donnan som alla är lite nyfikna på. Du sticker ut på ett modigt sätt, men gör det också sofistikerat. Hela du strålar, men du kan också upplevas som lite hemlighetsfull, vilket bara gör dig ännu mer oemotståndlig och spännande!

Läs också:
Det här säger din hästsvans om hur du är som person
Så får du Kylie Jenners matta läppar – utan dyra lipkit
Tutorial: Så fixar du bästa partyläpparna

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar