Annons

Annons

Det ryktas om att Miley Cyrus är gravidDet spekuleras för fullt om att Miley Cyrus och Liam Hemsworth väntar smått. Det är dock inte bekräftat än, men det finns flera tecken på att det stämmer.

Flera medier rapporterar i dag om att Miley Cyrus och Liam Hemsworth skulle kunna vänta barn. Anledningen till ryktet handlar framför allt om att Miley har synts i mer täckande kläder än vanligt, att hon på bilder ofta täcker magen samt att paret verkar ha gift sig väldigt kort efter att de återförenades.

Annons

Läs även: Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gift sig

miley cyrus gravid 1

I januari skrev US Magazine om att Miley hade slutat äta sina p-piller samtidigt som Hollywood Life skrev om att hon hade pratat väldigt mycket om barn den senaste tiden. Även Liam är barnkär och spenderar mer än gärna tid med sin storebror Chris Hemsworths barn!

Läs mer: Snart får vi se Miley Cyrus på tv igen

Det här är alltså ingenting som är bekräftat och det är förmodligen inte sant eftersom Miley och Liam nyligen blivit tillsammans igen. Vi får helt enkelt vänta och se om det dyker upp en liten bebis i augusti när hon, enligt källor, ska föda. Spännande!

Läs mer om Miley och Liam:
Miley Cyrus och Liam Hemsworth är förlovade igen
Därför gjorde Miley Cyrus och Liam Hemsworth slut
Miley Cyrus har på sig förlovningsringen igen

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar