Annons

Annons

Det har Justin Biebers låtar lärt oss om livetDen som säger att Justin Bieber bara är ett pretty face har så fel. Hans musik är riktigt inspirerande. Spana in låtarnas innebörder här.

Ge allt du har

I All in it menar Justin Bieber att du aldrig ska göra något halvhjärtat utan alltid göra ditt yttersta och bästa, eller inte göra det alls. Gå all in, ge hundra procent i det som du gör och var disciplinerad om du vill se resultat och lyckas i livet. Att göra något halvdant är sällan bra eftersom det bara tar dig halvvägs och inte hela vägen fram till målet.

Annons

Mamma har (nästan) alltid rätt

Även om vi ofta ifrågasätter och klagar på henne vet vi någonstans där inne att hon alltid har rätt. Precis som Justin sjunger i låten Love yourself visar det sig alltid vara något fel på den där personen som mamma varnade dig om och du önskar att du bara hade lyssnat på henne från allra första början. Hon har helt enkelt en grymt bra magkänsla.

Lev när du är ung

Du har många år på dig att förverkliga dina drömmar, men varför vänta? I Beauty and a beast tipsar Bieber om att vi ska leva i nuet, njuta, dansa, vara spontana och ha kul medan vi fortfarande är unga och fria. Vi kan inte annat än hålla med! Du är ju bara ung en gång.

Kärleken är viktigast

I As long as you love me säger Justin att vi är väldigt fattiga om vi inte har äkta kärlek i våra liv, eftersom kärlek är viktigare än allt annat. Även om du har många lyxiga prylar och mycket pengar så betyder det ingenting om du inte har någon att dela allt med. Du kommer inte att vara lycklig om du inte har människor som du tycker om runt omkring dig.

Läs även: Hur folk reagerade på Justin Bieber 2010 vs. 2016

Vi är alla lika

Det är lätt att känna att världen är väldigt stor och att vi som bor här är väldigt olika beroende på i vilket land vi lever. Men sanningen är att vi faktiskt inte är speciellt olika, samma grunder och tankar finns på alla ställen. I låten All around the world påminde Justin oss om att alla människor i hela världen vill samma saker, nämligen att älska och bli älskade, och på så sätt är vi ju alla ganska lika varandra oavsett nation, språk eller kultur.

Milan, MTV Europe Music Awards 2015. MTV EMA. Arrivals Pictured : Justin Bieber

Haters gonna hate

Det är i princip omöjligt att fly från hatare, det verkar helt enkelt som om de finns överallt. Men låt inte dig själv påverkas allt för mycket av negativa kommentarer som du får eller hör, eftersom det troligtvis bara handlar om avundsjuka. Alla drabbas någon gång, det är kändisarna i Hollywood ett tydligt bevis på. I I’ll show you sätter Justin Bieber ord på allt som du någonsin har tänkt att du vill säga till dina hatare, att du ska visa dem hur grym du är.

Ge aldrig upp

När allt känns hopplöst och du är redo att ge upp, sätt då på Justin Biebers gamla hit Never say never på repeat och ta till dig varje ord i låttexten. Ge aldrig upp, även om det känns tufft och motgångarna är fler än medgångarna. Fortsätt kämpa dig fram och våga drömma stort. Allt tar tid, men förr eller senare kommer du att lyckas. Allt är möjligt, bara man vågar tro på det och aldrig slutar kämpa.

Ett krossat hjärta gör ont

Alla som varit med om olycklig kärlek vet att det känns som en kniv i hjärtat. När du dessutom är övertygad om att den personen är rätt för dig men ni ändå inte kan vara tillsammans är det lätt att känna sig helt förstörd. I Nothing like us, sjunger Justin om tjejen som han trodde var den rätta. Ta del av hans känslor och bli lite, lite starkare på vägen.

Läs även:
Se Justin Biebers sjukt heta reklam för Calvin Klein
Oops! Nakenbilder på Justin Bieber sprids på nätet
Bekräftat:The Fooo Conspiracy åker på turné (äntligen!)

Av: Besa Sheqiri

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar