Annons

Annons

Det absolut bästa sättet att rädda din blöta IphoneAtt tappa telefonen i sjön, toaletten eller handfatet är inte ovanligt, men vet du vad det bästa sättet är för att rädda din telefon?

Det är sommar vilket innebär härliga dagar på stranden. Självklart är det här något du också vill dokumentera och helst lägga upp på både Instagram och Snapchat med något schysst filter. Men det finns en stor risk med selfies på stranden – nämligen att tappa sin telefon i vattnet.

Annons

Varning: Ny uppdatering kan förstöra din Iphone

Men en vanligare olycka är att glömma bort att du har din telefon i bakfickan när du ska gå på toaletten. Vad händer? Den faller i toastolen. Tidigare har det sagts att det bästa sättet att rädda en genomblöt telefon är att lägga den i en påse med okokt ris – men nu ska det finnas ett ännu bättre knep!

kattsand

Kattsanden är inte bara bra för att absorbera kattkiss – utan även fukten i din Iphone!

Sajten Gazelle har testat sig fram till det absolut bästa sättet att rädda livet på en drunknade Iphone och lösningen är: kattsand. Det finns en speciell typ av kattsand som heter Crystal Clean där sanden är som små kristaller. Tydligen ska de här kristallerna suga upp fukten allra bäst och vara den största chansen att rädda din blöta telefon.

Så, har du katt? Grattis! Då har du en naturlig orsak att ha kattsand hemma. Och om du inte har katt, well… Köp kattsand ändå!

Läs även:
Så enkelt lurar du till dig med minne i din Iphone
Så låser du upp en Iphone (utan att knappa in lösenkoden!)
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar