Annons

Annons

Den här scenen togs bort från 1D:s musikvideo History

Den här scenen togs bort från 1D:s musikvideo History


Nyligen släppte One Direction musikvideon till låten History (som var typ den bästa videon ever) som fick fans världen över att gråta!

Visst älskade du musikvideon till One Directions låt History? Vi också! Nu har dock regissörerna bakom videon, Ben Winston, Calvin Aurand och Gabe Turner, avslöjat att den egentligen skulle ha slutat HELT annorlunda än vad den gjorde…

Annons

I slutet ser vi hur killarna lämnar platsen åt olika håll och försvinner från varandra. Directioners världen över har tolkat detta som ett tecken för att killarnas paus egentligen betyder slutet. Nu har det dock kommit fram att videon egentligen skulle ha slutat med att de kom tillbaka igen!

Gilla FRIDA på Facebook

”Det slutet vi valde till musikvideon har tolkats lite fel av fansen just för att killarna går ut i olika riktningar. Egentligen skulle de ha sprungit tillbaka till varandra. Jag vet inte varför vi tog bort det, kan du svara på det Gabe?”, säger Ben Winston.

”Det såg helt enkelt inte så bra ut när de kom tillbaka, men slutet vi valde ska absolut inte symbolisera att de lämnar varandra för gott, snarare att de säger ”vi ses om en stund!””, säger Gabe Turner.

Ben tillägger: ”Ja, vi skulle kanske ha haft med det slutet ändå, eftersom fansen har tolkat det negativt att de går ifrån varandra.”

Så, nu kan alla Directioners som trodde att det betydde något hemskt att de gick isär andas ut! Det ska alltså inte tolkas som om de lämnar varandra för alltid. Pjuh!

Se hela videon här (igen!):

Läs mer på FRIDA:
Så sparar du ner någons Snapchat-video (utan att det syns!)
Ung och bortskämd 2016: Lär känna alla deltagare
Nu öppnar ett Harry Potter-land (drömmen blir sann!)

Foto: Youtube

Annons
Annons


AnnonsLaddar