Annons

Annons

Därför var inte Selena Gomez med på Taylor Swifts 4th of July-festVarje år håller Taylor Swift en stor 4th of July-fest i sin strandvilla. Men i år var det någon som saknades, nämligen bästisen Selena Gomez.

FRIDA kunde tidigare i dag berätta vad kändisarna gjorde under 4th of July i går. Justin Bieber åkte wakeboard, Lucy Hale åkte traktor och Kylie Jenner firade med sin on and off-pojkvän Tyga.

Läs också: Taylor Swifts musik kan försvinna från Youtube

Annons

Medan Taylor Swift firade med sitt squad, med välkända namn som Blake Lively, Gigi Hadid och Cara Delevingne så var det en person i ligan som inte var med på festen, nämligen hennes BFF Selena Gomez.

Selena brukar alltid vara med på bästisens 4th of July-firande, som äger rum i Taylors stora strandhus på Rhode Island – men inte i år. Så vad var anledningen? Helt enkelt att hon inte skulle hinna dit. I kväll uppträder nämligen Selena i Phoenix, vilket är tusentals mil ifrån bästisens fest.

Men Selena verkade inte sörja så mycket över det, i går la hon upp en video på Instagram, där hon hängde på ett coolt pool party i Arizona, och verkade till och med vara värdinna för festen. Snacka om att göra det bästa av situationen.

hostess vibes. Happy 4th everyone!

Ett filmklipp publicerat av Selena Gomez (@selenagomez)

Selena ser säkert till att fira med Taylor nästa år, de är ju ändå best friends for ever.

Läs även:
Taylor Swift har redan gått vidare – här är hennes nya kärlek
Taylor Swift ger Kesha 2 miljoner kronor
Selena Gomez ramlar ner för en trappa under konserten

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar